Få udbetalt din løn straks efter vagten er slut - uanset hvornår på måneden

Som noget helt nyt og eksklusivt KUN hos Pro Vikar tilbyder vi nu vores vikarer i sundhedssektoren, udbetaling af løn for afholdte vagter hver eneste dag, straks efter vagten er slut, uanset om vikaren har været på dag- aften- eller nattevagt.

Se videoen her og få en forklaring på, hvad det vil sige, at få udbetalt med Pro Vikar Ekspresløn.

Pro Vikar Ekspresløn er til dem, der vil have sin fortjeneste med det samme.

Der findes masser af eksempler på, hvornår Ekspresløn giver mening og kan blive grunden til, at man alligevel vælger at gå efter lige præcis det man ønsker.

Pro Vikar Ekspresløn er den hurtigste måde at spare op.

Gik dine løbesko i stykker, og var et nyt par ikke regnet ind i budgettet?
Tag en vagt gennem Pro Vikar og køb nye løbesko samme dag, uden at ødelægge budgettet.

Kom der en uventet regning?
Tag en vagt gennem Pro Vikar og få regningen ud af verden med det samme.

Ikke alene bestemmer du som vikar selv, hvor og hvornår du vil arbejde. Nu bestemmer du også, hvornår det er lønningsdag.

Du finder ikke samme lønudbetalingsform nogen andre steder, og vi er stolte af, at kunne tilbyde vores vikarer denne unikke og moderne livsstilsmodel.

Hvad siger vikarerne til jeres tilbud om straksudbetalinger?

”Det skal være sjovt at arbejde ekstra. Mange af vores vikarer har andet arbejde ved siden af og bruger vikarlønnen som lommepenge”. – Kathrine Tjørntved Hansen

Hvorfor er I gået på markedet med straksudbetalinger?

Vi lever i en verden, hvor selvforkælelse og frihed er en topprioritet. Vi ønsker at give mulighed for at være en del af den verden uden at skulle låne pengene til de hyggelige stunder, men at man i stedet kan tjene lommepengene, som hurtigt udbetales”. -Søren Bøjlund

Hvis du ønsker at blive en del af holdet kan du sende os en ansøgning via formularen nedenfor. Vær opmærksom på, at for at vi kan behandle din ansøgning, har vi bl.a. brug for din straffeattest. 

Følg os på dine foretrukne sociale platforme, hvor vi offentliggør konkurrencer, nyheder og mere eller mindre relevant indhold, der viser mere om hvem vi er.

Vi glæder os til at høre fra dig!