VIKARJOB I SUNDHEDSVÆSENET

Har du en sundhedsfaglig uddannelse som enten sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller pædagog?

Vi søger løbende vikarer til vagter i somatikken, psykiatrien og hjemmeplejen i Region Syddanmark og Region Midtjylland.

Vi søger vikarer, der ønsker at være en del af et moderne vikarbureau, hvor vi vægter god kommunikation, tilgængelighed og trivsel.

Pro Vikar er drevet af sundhedsfaglig personale med over 40 års erfaring til sammen.

Vores vikarer er ansat under overenskomst, men vi vil gøre det endnu mere attraktivt at være vikar i sundhedsvæsenet.

Ansøgningsprocessen er professionel og foregår via vores lukkede system, så du kan være tryg ved, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt.

Når du har indsendt en korrekt udfyldt ansøgning, vil du blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med henblik på, at få dig aktiveret hos Pro Vikar. 

Din første samtale med enten Anne eller Camilla er telefonisk. Her gennemgår I dine indsendte oplysninger og konkretiserer dine ønsker og muligheder for job.

Du vil efter kontakten med vores rekrutteringskonsulent, modtage en velkomst mail med adgang til vores app, hvor du nemt kan tilgå vores vagter. 

Vores sundhedsfaglige personale er ved telefonen alle hverdage mellem klokken 8.30 – 14.30 på 93 94 83 66

OVERENSKOMST

Med FOA & DSR overenskomstaftale, er du sikret gode arbejdsforhold.​

PRO VIKAR BONUS

Med Pro Vikar Bonus bliver din timeløn som vikar nu endnu bedre.

EKSPRESLØN

Bestem selv hvornår du vil have udbetalt løn. Vi udbetaler løn inden for to timer efter endt vagt.

BLIV EN DEL AF HOLDET

Som vikar kan du få et arbejdsliv fuld af frihed. Bestem selv hvor og hvornår du vil arbejde, men også hvornår du vil have udbetalt løn for dine vagter.
Læs om Pro Vikar Ekspresløn her

Hos Pro Vikar har vi et professionelt ansættelsesforløb, som sikrer, at vi kender de enkelte vikarer lige så vel, som vi kender vores kunder. Dette sikrer, at vi kan sende dig ud som vikar til det helt rigtige job.

Vi sikrer dig en nem og tryg introduktion til din første vagt, og når de første vagter er afholdt, følger vi op på din oplevelse, og om der skulle være eventuelle praktiske spørgsmål.

Vi samler på fagligt stærke vikarer, der er interesserede i at være tilknyttet et moderne vikarbureau med fokus på trivsel.

Niels er uddannet pædagog og fortæller her i videoen lidt om, hvordan det er at være fra Pro Vikar, når man møder op i psykiatrien.

Er du sundhedsfagligt uddannet, så kan du ansøge om at blive Niels’ kollega og en del af holdet her hos Pro Vikar. 

VIGTIGT: For at ansøge korrekt skal du uploade din straffeattest, som maksimalt må være 30 dage gammel, du kan bestille den online via borger.dk.

Til dit ID-kort skal vi bruge et profilbillede (vedhæft evt. direkte fra mobil).

Dine bankoplysninger bruges udelukkende til udbetaling af løn.

CPR-nr benyttes til indhentning af skatteoplysninger.

Følg os på dine foretrukne sociale platforme, hvor vi offentliggør konkurrencer, nyheder og mere eller mindre relevant indhold, der viser mere om hvem vi er.

I øjeblikket søger vi ikke flere vikarer, hold øje her på siden, hvor det vil fremgå, når vi igen åbner for tilgangen af nye vikarer